U mogućnosti ste rezervirati apartmen u Apartmanskom naselju Medena po povlaštenim cjenama u predsezoni, sezoni i postsezoni (lipanj, srpanj, kolovoz, rujan 2022.)

Naselje se ističe po dugoj šetnici i pješčanoj plaži s betoniranim terasama, dok su u neposrednoj blizini  male, prirodne, kamenite uvale u kojima možete pronaći svoj mir.

Gosti mogu uživati u raznim sportovima na pijesku (rukomet, badminton, odbojka), košarci, tenisu, stolnom tenisu, trim stazi te raznim sportovima na vodi (pedaline, jetski, padobrani). Za one malo hrabrije tu je i windsurfing club.

U sklopu objekta dostupno je dječje igralište dok je u sezoni na raspolaganju besplatan program animacije kako za odrasle (aqua-aerobic, jogging i sl.) tako i za djecu (mini club).

 U sklopu apartmanskog naselja nalazi se recepcija (sef), aperitiv bar, restoran, dalmatinska konoba, mjenjačnica, supermarket, praonica i peglaonica rublja. WI-fi je dostupan u cijelom naselju.

Apartman je veličine 46m2,  dvije spavaće sobe s po dva ležaja; dnevni boravak s pomoćnim ležajem ; kuhinja; kupaonica i WC. Opremljen je posuđem za kuhanje, priborom za jelo, filter caffe aparatom, klima uređajem, posteljinom i ručnicima – sve prema broju ležaja.. Apartman je na katu i ima balkon

Besplatan parking u sklopu najma za dva vozila te se parkirna mjesta nalaze u blizini apartmana.

Uvjeti :

* Check in : od 14:00 h, check out : do 10:00 h

*najam je moguć na period od 7 ili 14 dana ; dolazak : nedjeljom, odlazak: nedjeljom

 

Cijena apartmana po periodima, u razdoblju od 01.06 do 30.09.2022.

DOPLATE :

Obavezna doplata za boravišnu pristojbu na recepciji iznosi 10 kn po osobi i danu. Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu, a djeca od 12 do 18 godina imaju 50% popusta na boravišnu pristojbu.


Moguće doplate na upit :

  • dječji krevetić: 6,00 € po danu
  • kućni ljubimci do 7 kg: 10,00 € po danu

Apartmansko naselje pruža usluge doručka, polupansiona i punog pansiona (dogovor i plaćanje na recepciji naselja). Cijena obroka po osobi:

  • doručak: 10,00 € po danu,
  • doručak/ručak: 20,00 € po danu
  • doručak/večera: 20,00 € po danu

Za više informacija oko smještaja ili za rezervaciju termina, molimo Vas da nas kontaktirate :