Zaštita Vaše privatnosti nam je prioritet. Svi podaci koje nam dobrovoljno proslijedite, čuvaju se i obrađuju s dužnom pažnjom –  kako bismo mogli obraditi Vaš zahtjev za osiguranjem, izračunati premiju za police osiguranja, pomoći Vam sa odštetnim zahtjevom, odgovoriti na upit i sl.  Takvi podaci mogu sadržavati Vaše ime, prezime, adresu, telefonski broj, e-mail adresu,  datum isteka osiguranja i dr. Certitudo d.o.o. za zastupanje u osiguranju jamči da podatke koje prikupi neće prodavati ili ustupati trećim osobama, osim povezanim društvima za osiguranje od koji traži ponude osiguranja ili gdje je predan odštetni zahtjev.

Certitudo je zastupnik/posrednik u osiguranju, u kategoriji društva za zastupanje u osiguranju. Registar u koji je upisan javno je dostupan na stranici Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga. 
Poslove distribucije osiguranja kod Zastupnika kao posrednika u osiguranju obavljaju (zaposlenici Zastupnika te izvođači temeljem ugovora o djelu). Isti imaju ovlaštenja Agencije za obavljanje poslova distribucije osiguranja. Provjeru statusa svakog zaposlenika možete provjeriti u Registru ovlaštenih zastupnika.